DESPRE HYDRA RESIDENCE

BINE AČšI VENIT!

Desfasurat pe o suprafata de 5.500 mp, complexul de locuinte, cu 177 de apartamente, a inceput deja sa fie dat in folosinta noilor proprietari inca din luna aprilie 2008. Cele 4 blocuri creeaza un spatiu interior propriu, amenajat astfel incat sa constituie o adevarata oaza de liniste pentru locatari: zone verzi de relaxare, cu pergola, roduri de flori sau fantana arteziana, teren de basket, fotbal si spatiu de joaca pentru copii. Blocurile se desfasoara pe 9 nivele (subsol, parter, 6 etaje si mansarda), ce insumeaza o suprafata construita de 16.500 de metri patrati.

Accesul in interiorul ansamblului rezidential este permanent monitorizat si controlat prin intermediul sistemului video si a personalului de paza asigurat de compania RPG.

INFORMATII DE INTERES

REGULAMENTUL HYDRA RESIDENCERegulamentul de Ordine Interioara este setul de reguli pe care fiecare proprietar/chirias trebuie sa il urmeze pentru a avea o convietuire buna cu ceilalti locatari din complex. Prezentul regulament a intrat in vigoara la 1 Noiembrie 2016 ca urmare a votului exprimat de proprietari.
Respectarea acestui ROI este obligatorie pentru toti proprietarii fara exceptie.

PAZA COMPLEXULUI


Paza complexului este asigurata de firma de securitate RPG.
Activitatea RPG este reglementata prin Planul de Paza, aprobat de Politia Locala Voluntari.
RPG urmareste respectarea normelor de convietuire precizate in ROI precum si a linistii si ordinii in interiorul complexului.
Rugam locatarii sa sesizeze problemele agentului de paza care va lua masurile corespunzatoare.
Interfon: 991.
Telefon: 021 380 4802.

VERIFICARE SI PLATA INTRETINERE

Asociatia noastra are un contract incheiat cu firma DOXAL pentru incasari, plati si intocmirea situatiilor financiare.

Plata cotelor lunare de intretinere se poate face prin deschiderea unui cont pe website-ul DOXAL: https://www.doxal.ro. Se pot vizualiza toate cheltuielile incluse in cotele de intretinere astfel incat sa aveti o imagine clara a ceea ce platiti.

Plata cotelor de intretinere se poate efectua la subsol, Bloc C, biroul administratiei complex, in zilele de Miercuri afisate la avizier.


Contul asociatiei noastre este: RO18INGB0000999905123060.


HYDRA RESIDENCE

NE GASESTI PE
Str. Galata 55, Voluntari, Ilfov

CUM NE PUTETI CONTACTA

Pentru orice intrebare, va stam la dispozitie prin email la please enable javascript to view,
telefonic la 0727 843 205 sau completand formularul alaturat

INTRA IN LEGATURA CU NOI

© Copyright HYDRA RESIDENCE 2022. Toate drepturile rezervate